Zelf aan de slag?

Verhuur van onze droogijsstraalmachines
Wenst u direct of na onze interventie de werken zelf uit te voeren? Dan kan u onze droogijsstraalmachines huren (vanaf 1 werkdag tot …). Wij kunnen je bijstaan met: 
  • opleiding & begeleiding
  • de ijsleveringen & het transport
  • eventueel leveren en terug ophalen van de machine(s)
  • het bijleveren van bijkomende materialen zoals een mobiele compressor, een mobiele mazouttank enz. 
Verkoop van onze droogijsstraalmachines
Wijst de dienstverlening (en al dan niet huur) uit dat aankoop van zo een droogijsstraalmachine meer dan verantwoord is dan kunnen wij u ook daar met raad en daad bijstaan. Wij hebben zelf de knowhow in huis om u een perfect eenvoudig afgewerkte machine te leveren, zonder toeters of bellen maar met datgene dat u specifiek nodig heeft in uw branche, volgens uw vraag! 
Wat heeft u nodig voor droogijsstralen?
  1. Onze droogijsstraalmachine, volledige pneumatisch gestuurd, robuust en verrijdbaar op wieltjes

  2. Perslucht al dan niet via onze mobiele compressor (werkdruk min 6 - max 10 m³/min - werkdruk min 6 - max 10 bar: alles afhankelijk van de weg te stralen vervuiling)

  3. uiteraard het straalijs (of droogijs of droogijspellets genaamd) gemiddeld verbruik 50kg/u of op een werkdag tussen de 250 à 300kg
U kan ter plaatse in ons magazijn alle goederen afhalen. Dit inclusief de nodige opleiding & begeleiding rond het gebruik van alle materialen. 

Geïnteresseerd?

Wij doen graag een voorstel op maat. Als totaalaanbieder bieden wij naast droogijsstralen ook advies aan bij de aankoop of huur van een toestel.

  • © Ecotrust 2017