6 redenen om deel te nemen aan onze workshop droogijsstralen

2018-06-01


Heb je al gehoord over onze workshop? Op 26 juni organiseren we een gratis workshop droogijsstralen in Oudenaarde. Deze educatieve namiddag is de ideale gelegenheid om alles te ontdekken over deze milieuvriendelijke reinigingstechniek. Deze workshop mag je zeker niet missen. Waarom?

1. Verdiep je kennis & doe praktijkervaring op
De workshop bestaat uit drie delen. Na een eerste kennismaking met de reinigingstechniek, tonen we je hoe droogijsstralen in zijn werk gaat. Daarna is het tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken! De focus ligt dus vooral op het praktische aspect van droogijsstralen.

2. Eerst zien, dan geloven
Het is de bedoeling dat je zelf de voordelen van droogijsstralen gaat ontdekken! Ondervind aan den lijve dat deze techniek 100% droog is, voldoet aan de veiligheidsnormen en je materiaal niet beschadigt. 

3. Leer de techniek in een mum van tijd
Het is de bedoeling dat je na deze leerrijke namiddag zelf in staat bent om aan de slag te gaan met droogijsstralen. Tijdens de workshop krijg je de kans om vragen te stellen en leer je de techniek onder de knie te krijgen. We laten heel wat tips en tricks op je los!

4. Breng zelf testmateriaal mee
Het is toegestaan om zelf testmateriaal mee te brengen. We kunnen die gebruiken tijdens een demonstratie of misschien kan je er wel op oefenen. Je leert droogijsstralen én je materiaal is ondertussen gereinigd: twee vliegen in één klap!

5. Een barbecue als afsluiter
Na inspanning komt ontspanning: we sluiten de workshop af met een heerlijke barbecue. Een ideale gelegenheid om te netwerken! Waarom zouden we het nuttige niet aan het aangename koppelen? 

6. Het kost je helemaal niets
Droogijsstralen is ons vak en we willen met veel plezier onze passie met jou delen. Daarom bieden we je deze workshop helemaal gratis aan. Ideaal om zelf aan de slag te gaan! Grijp deze kans dus met beide handen!


Iets voor jou?
Twijfel je nog? Praat met dan zeker met één van onze experts! Zij zullen gegarandeerd weten als deze workshop iets voor jou is. 


Keer terug