De workshop droogijsstralen in 3 hoogtepunten

2018-06-28


Op 26 juni 2018 trakteerden we je op een gratis workshop droogijsstralen in Oudenaarde. We kunnen spreken van een geslaagde editie: onze 30 deelnemers maakten kennis met de milieuvriendelijke reinigingstechniek, deden praktijkervaring op en ontdekten zélf de voordelen van droogijsstralen. In een mum van tijd hadden de deelnemers de techniek onder de knie, waardoor ze nu zelf aan de slag kunnen.

Heb je onze workshop droogijsstralen gemist? Niet getreurd! We kijken even terug naar de hoogtepunten van deze educatieve namiddag, alsof je er zelf bij was.
 

1.  
Het ABC van droogijsstralen
We gingen van start met een boeiende uitleg over de wondere wereld van droogijsstralen. Wat is droogijsstralen? Is deze reinigingstechniek milieuvriendelijk? Is er sprake van materiaalbeschadiging na het droogijsstralen? Tijd om de oren te spitsen en ijverig in het notitieboekje te krabbelen!  

2.  
Demonstratie & do-it-yourself

Straalmannen Frank en Johan gaven een uitvoerige demonstratie op het meegebrachte testmateriaal. Onder het motto ‘eerst zien, dan geloven’ toonden zij dat droogijsstralen heel wat in zijn mars heeft. De resultaten waren verbluffend! De deelnemers zagen met eigen ogen dat de reinigingstechniek 100% droog is, voldoet aan de veiligheidsnormen en het materiaal niet beschadigt.

Onder begeleiding van straalman Frank mochten de deelnemers vervolgens zelf aan de slag gaan. Tijd om de handen uit de mouwen te steken! Sommigen keken liever toe, anderen kregen er maar niet genoeg van. Hoe dan ook kregen de deelnemers de kans om te proeven van het droogijsstralen!
 

3.  
Een welverdiende barbecue

Na inspanning komt ontspanning! We sloten deze educatieve namiddag af met een welverdiende barbecue. De deelnemers konden hun ervaringen uitwisselen en elkaar wat beter leren kennen tijdens de barbecue.  

Het deed ons een plezier om de deelnemers te kunnen inspireren. Nu ze weten wat de mogelijkheden van droogijsstralen zijn, kunnen ze zelf aan de slag. Kortom: onze missie was geslaagd! Op naar de volgende workshop! 

Bekijk hier de foto's. 
Keer terug