Coene Plastics is van zijn sokken ‘gedroogijsstraald’!

    Coene Plastics is gespecialiseerd in het produceren van plastieken mallen. Helaas wordt de efficiëntie van hun productie gehinderd door het gebrek aan grondige reiniging. Ze waren op zoek naar een oplossing en vond die bij Ecotrust. “De term droogijsstralen was ons niet onbekend. We hadden er al veel over gelezen, maar we stonden er nogal sceptisch tegenover”, geeft Patrick Borremans, Onderhoudsverantwoordelijke bij Coene Plastics, toe.  “Eerst zien, dan geloven!”

    Ecotrust zette zijn beste beentje voor en ging zichzelf bewijzen. Ter voorbereiding werd er een plastieken zeil gespannen om het vuil van de machines op te vangen. Op voorhand werd er ook een deadline afgesproken, en die was niet mals. Tot hun verbazing was Ecotrust ruim voor de deadline klaar, mét het gewenste resultaat. “We hadden lage verwachtingen, maar Ecotrust heeft ons van onze sokken geblazen: we kregen in no time een uitmuntend eindresultaat te zien!” Daarenboven waren Patrick en zijn team verbaasd over het feit dat droogijsstralen geen schade had toegebracht aan hun machines. “Het droogreinigen spant toch wel de kroon! Je ziet het straalijs als nevel uit de droogijsstraalmachine komen: het reinigt en sublimeert. Gewoonweg schitterend!” Het bijkomend voordeel is het gebruiksgemak. Je hebt nauwelijks voorbereiding en de opkuis is minimaal.

    Coene Plastics is overtuigd van deze reinigingstechniek én van Ecotrust. In tegenstelling tot vroeger wordt het reinigen van de machines nu netjes ingepland. Het zorgt voor een proper eindresultaat en het komt de efficiëntie van de productie ten goede. “Ecotrust heeft duidelijk kennis van zaken!”