Geen demontage, geen schade; wat een gebruiksgemak!

    VPK Packaging Group is leverancier van innovatieve en beschermende kartonverpakkingen. “Het was een uitdaging om de uitgeharde inktresten op het druktechnisch gedeelte van onze machines op een efficiënte en vlotte manier te verwijderen”, bekent Thierry Van der Snickt, Maintenance Manager bij VPK Packaging Group. En zo kwam de reinigingstechniek droogijsstralen, en bijgevolg Ecotrust, in beeld!

    Ecotrust heeft op voorhand een inschatting gemaakt van de omvang van de opdracht. Na de goedkeuring, zijn ze er meteen in gevlogen! “Tot onze grote verbazing moest er eigenlijk niets gedemonteerd worden. Zo kwam er amper voorbereidend werk aan te pas!” Tijdens het droogijsstralen werd het vuil verwijderd zonder de fragiele onderdelen van de machines (persluchtleidingen, aniloxrollen …) te beschadigen. “Het gebruiksgemak van droogijsstralen was precies waar we naar zochten!” Als kers op de taart was ook de opkuis minimaal: enkel de droge inktresten moesten vergaard worden.

    "Wij dragen nauwe, langdurige relaties hoog in het vaandel, en Ecotrust zal er zeker één van worden!"

    VPK Packaging Group is niet alleen tevreden over het resultaat, maar ook over de flexibele samenwerking. Ecotrust staat paraat op zaterdag en kan afspraken met het grootste gemak herinplannen. “Wij dragen nauwe, langdurige relaties hoog in het vaandel, en Ecotrust zal er zeker één van worden!”