Inex getuigt: Ecotrust doet het met het grootste gemak

    Als zuivelbedrijf heeft Inex ook beroep gedaan op de expertise van Ecotrust. In de voedingssector is het reinigen van installaties uiteraard een must. Het zorgt niet alleen voor een schone werkomgeving, maar het verkleint ook de kans op storingen binnen het bedrijf. “Door regelmatig onze zones te reinigen zullen onze installaties het nooit begeven door vervuilde componenten die slecht of gewoonweg niet werken”, zegt Lieven De Naeyer, technisch aankoper bij Inex. “Zo kunnen wij ons met een gerust hart focussen op onze corebusiness!”  

    Het was meteen duidelijk waarom ze voor Ecotrust kozen. “We voelden ons gehoord bij Ecotrust. Het is een heel toegankelijk bedrijf waar we snel een afspraak kunnen maken die vervolgens feilloos wordt nagekomen”, getuigt Lieven De Naeyer.  

    "De droogijsstraaltechniek pakt zelfs het meest hardnekkige vuil aan!"

    Inex is alvast grote fan van de droogijsstraaltechniek die Ecotrust hanteert. “Deze reinigingsmethode heeft namelijk geen impact op de omgeving, toestellen en componenten. Het is een vrij snelle oplossing die zelfs het meest hardnekkige vuil aanpakt. Het is ongelooflijk hoe Ecotrust een moeilijk karwei met het grootste gemak uitvoert!”