De voordelen van droogijsstralen


  Het droogijsstralen van machines is een reinigingstechniek die steeds aan populariteit wint. Ontdek waarom steeds meer bedrijven hiervoor kiezen.

  Efficiënt
  Time is money de dag van vandaag. Dankzij de droogijsstraaltechniek heb je weinig tot geen (de-)montagekosten, is er geen oponthoud in het productieproces en boek je dus een forse tijdwinst. De hogere productiviteit brengt meer geld in het laatje.

  Ecologisch
  Wist je dat droogijsstralen een milieuvriendelijke reinigingstechniek is? Het maakt geen gebruik van schadelijke middelen, er is geen chemisch afval of er blijven geen resten van het straalmiddel zitten in de machines. Daarnaast is er geen vermenging met het verwijderde vuil en zijn er weinig tot geen opruimkosten. Handig toch?

  Geen gedoe
  De techniek is niet-abrasief en niet-corrosief. Er is geen agressieve inwerking op het oppervlak. De machine an sich loopt geen risico op beschadiging en geniet zo van een langere levensduur.

  Droog
  De naam zegt het zelf. Droogijsstralen is een droge vorm van reinigen. Er is dus geen droogtijd of geen vocht dat de machines kan aantasten.

  Veilig
  Uiteraard voldoet Ecotrust aan alle veiligheidsnormen, bovendien is het bedrijf VCA-gecertificeerd. Daarnaast is droogijs niet-geleidend: er is dus géén risico op elektrocutie of kortsluiting. 

  Wil je alle voordelen van droogijsstralen aan den lijve ondervinden? Contacteer ons, de uitstekende service krijgt je er gratis bij.
  Keer terug