Wil je zelf de handen uit de mouwen steken?


  Dat kan! Bij Ecotrust is het mogelijk om een droogijsstraalmachine en al zijn benodigdheden te huren. Hoe gaat dat precies in zijn werk?
  Je reserveert tijdig een droogijsstraalmachine en komt alles ophalen de dag voor de aanvang van je huurperiode. Alles? Dat klopt! Je hebt meer dan een droogijsstraalmachine nodig om aan de slag te kunnen gaan.
  Om te droogijsstralen heb je welgeteld drie zaken nodig:
  • Een droogijsstraalmachine: Het toestel werkt volledig pneumatisch en is gemakkelijk verrijdbaar. De droogijsstraalmachine bevat een straalslang van 5, 7, 10 of 17 meter (afhankelijk van de afstand tussen het toestel en het te bestralen object), een venturisysteem …
  • Het nodige straalijs: Je mag rekenen op gemiddeld 50 kg/uur. Alles is afhankelijk van de graad van vervuiling: bij een zware vervuiling kan dat oplopen tot 70 kg/uur; bij een lichte vervuiling heb je soms maar 30 kg/uur nodig.
  • Gedroogde, olievrije perslucht: Je hebt een werkdruk van minimum 6 en maximum 10 bar nodig, opnieuw afhankelijk van de graad van vervuiling. 
   • Ofwel is er perslucht aanwezig in je bedrijf en huur je enkele meters persluchtslang (dat gaat van 10 meter tot 100 meter) en de nodige koppeling(en).
   • Ofwel huur je onze mobiele compressor, die op mazout aangedreven is, met alle toebehoren.

  Bij de ophaling krijg je een korte opleiding, zodat je weet hoe de droogijsstraalmachine werkt en op wat je moet letten. We geven je nog enkele tips en tricks mee, zodat het droogijsstralen zonder problemen verloopt! Mocht je toch nog problemen ondervinden, dan bieden wij uiteraard begeleiding.

  Na de werken breng je het gehuurde materiaal (in goede staat) terug! Mocht ophalen en afleveren niet lukken, dan kunnen wij uiteraard transport voor je regelen.

  Kriebelt het om zelf aan de slag te gaan? Laat het ons weten en dan maken wij een offerte voor je op!

  Keer terug