Uw productiemachine als nieuw!

    Uw bedrijf gaat verhuizen? U verplaatst binnenkort productiemachines? Of u wenst een reeds gebruikte machine te reviseren/op te frissen? Dan geven wij graag onze ervaring mee betreffende de mogelijkheden in het droogijsstralen. Op een droge manier wordt alle vervuiling verwijderd, zonder enige beschadiging.

    Ook de gelakte ondergrond blijft intact! Deze manier van reinigen heeft zich al meermaals bewezen voor het droog reinigen van palletiseermachines, wikkelaars, robots, enz… Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat. Is uw productiemachine gelakt en is de laklaag door jaren gebruik beschadigd of afgebladerd? Dan is droogijsstralen ideaal om uw machine schildersklaar te zetten. Zonder demontage worden alle losse verfresten en de vervuiling verwijderd. 

    Er is geen rondvliegend straalmiddel (dus minder stof) en met behulp van onze straalpistool bereiken wij de kleinste hoeken op uw machine. Vermits de techniek niet-abrasief is hoeven elektrische kabels en contacten niet verwijderd of beschermd te worden (wij kunnen ze mee reinigen). Onze vaste partner kan – indien u dat wenst – aansluitend een nieuwe verflaag aanbrengen. U heeft 1 aanspreekpersoon voor het volledige project!